A i lejojet gruas me menstruacione që të hajë e të pijë gjatë Ramazanit?

Pyetje: A i lejojet gruas me menstruacione apo lehonës që të hajë e të pijë gjatë Ramazanit?

Përgjigje: Asaj i lejohet që të hajë e të pijë lirisht, por në të njëjtën kohë duhet që të mos e shohin fëmijët e vegjël, sepse ata nuk e kuptojnë këtë gjë dhe mund të mendojnë se ajo e prish agjërimin pa asnjë shkak.

Përgjigjet Shejh uthejmini (Allahu e mëshiroftë!)

Libri “Pyetje dhe përgjigje mbi çështjen e gruas në Islam”

Read Previous

Përkujtoje Ditën e Fundit

Read Next

Sa rekate duhet ta falë gruaja xhumanë?