3 pergezime per agjeruesin

0
868

O agjerues! Profeti sal-lAllahu alejhi ue sel-lem te ka pergezuar me tri pergezime qe jane me te mira per ty sesa dynjaja e çfare ka ne te.

(…) Pergezimi i pare: Profeti sal-lAllahu alejhi ue sel-lem thote: “Kush e agjeron Ramazanin me besim dhe duke llogaritur shperblimin, atij i falen mekatet qe ka bere me heret”.

(…) Pergezimi i dyte: Profeti sal-lAllahu alejhi ue sel-lem thote: “Kush falet ne Ramazan me besim dhe duke llogaritur shperblimin, atij i falen mekatet qe ka bere me heret”.

(…) Pergezimi i trete: Profeti sal-lAllahu alejhi ue sel-lem thote: “Kush falet naten e Kadrit me besimdhe duke llogaritur shperblimin, atij i falen mekatet qe ka bere me heret”.
Allahu na befte prej atyre qe:

-agjerojne me besim dhe duke llogaritur shperblimin,

-falen ne Ramazan me besim dhe duke llogaritur shperblimin dhe

-falen naten e Kadrit me besim dhe duke llogaritur shperblimin!

Unejs Sheme