xhamiambret.com Blog

Ku dallon Meka nga Medina

Cilat janë dallimet mes haremit të Mekes dhe haremit të Medines? – Haremi i Mekes është më i mirë dhe më me vlerë se haremi...

Duaji xhamitё dhe falu nё to

Duaji xhamitё dhe falu nё to Ka thёnё Profeti alejhi selam: “ Xhamia ёshtё shtёpia e ҫdo tё devotshmi dhe Allahu garanton pёr ҫdokёnd qё...

6 veprat qe ju prishin zemren

Zemrat e njerëzve, më së shumti prishen nga gjashte gjëra: 1. Të mëkatuarit me nijet se do të pendohen. 2. Të nxënit dije por nuk...