xhamiambret.com Blog

Pergatitu per Ramazanin

Ramazani…! E cfare dime per Ramazanin? ►Kur duhet ta bej nijetin per agjerim? Trasmetohet nga nena e besimtareve Hafsa radiAllahu anha se Profeti sal-lAllahu alejhi...

Masoi keto 3 gjera

Ke kujdes nga tri të tjera: Të tradhtosh, të mashtrosh dhe të lëndosh. Mos jeto me tre njerëz: Tradhtarin, injorantin dhe mendjemadhin. Njerëzve dhuroja tri...

Endrra e cuditshme ne Xhenet

Me librat deri në Xhennet Ibn Rexheb (el Hanbelij) përcjell në “Dhejlut tabekat” (328/1) nga Ibnul Xheuzi se ai tregon për imamin Ebul Ala el...

4 gjera qe nuk i ditur me pare

– Katër gjëra e sëmurin trupin: 1. Të folurit e tepërt. 2. Gjumi i tepërt. 3. Të ngrënit e tepërt. 4. Bërja e marrëdhënieve seksuale...