xhamiambret.com Blog

Si duhet ta mbyll diten njeriu

Njerëzit e mirë, më parë, fillimin e ditës e shfrytëzonin për kete bote, fundin e saj për ahiretin (boten tjeter)! Kush e mbyll ditën me...

Testamenti porosi KURANORE

Meditime Kuranore! Testamenti! Allahu, xhele ue ala, ka thënë; فَلَا يَسْتَطِيعُونَ تَوْصِيَةً وَلَا إِلَىٰ أَهْلِهِمْ يَرْجِعُونَ ” E nuk do të mund të lënë as...

3 bazat e jetes bashkshortore

Bazat dhe kushtet e jetës bashkëshortore janë tre; 1. Të jenë prehje për njëri tjetrin. 2. Ta duan njëri tjetrin. 3. Të jenë të mëshirshëm...