xhamiambret.com Blog

A dëshironi tju falen mëkatet

A dëshironi tju falen mëkatet I Dërguari i Allahut (alejhi selam) ka thënë: A dëshironi t’ju tregoj se me çfarë Allahu i shlyen mëkatet e...

Lutja është si arma

Lutja është si arma Lutjet dhe fjalët mbrojtëse luajnë rolin e armës dhe arma varet nga përdoruesi i saj. Në rastin e një arme pa...