Vlera e ajetit Kursij

Vlera e ajetit Kursij

Profeti alejhi selam ka thene:
” Ai qe e lexon ajetin Kursij pas cdo namazi (farz) vetem vdekja e pengon nga hyrja ne Xhenet.”
Saktesoi Albani

Pra hyrja ne Xhenet eshte shume prane dhe nese vdes ne kete gjendje nuk ka asnje pengese tjeter ndermjet tij dhe Xhenetit

You may also like...