займы онлайн

Masoi keto 3 gjera

Ke kujdes nga tri të tjera: Të tradhtosh, të mashtrosh dhe të lëndosh.

Mos jeto me tre njerëz: Tradhtarin, injorantin dhe mendjemadhin.

Njerëzve dhuroja tri gjëra: Dashurinë, fjalën e mirë dhe korrektësinë.

Dhe kur e donë një njeri, hulumtoi në të tri gjëra: Sinqeritetin, ndershmërinë dhe besnikërinë.

I.F.

You may also like...