DONACION

Myftinia Elbasan
Dhurojme ngrohtesi!
Kjo eshte nisma e cila do te ndermarre Myftinia Elbasan ne keto dite te ftohta dimri.
Njerezve ne nevoje do ti dhurohet nje ngrohese me gaz.
Ju lutemi te na sinjalizoni menjehere ata qe kane nevoje imediate.Kontributi është 5 mij leke te reja për projektin ne fjale.Mund te kontribohet dhe me aksione me te pakta.
Per donacione per blerjen dhe shperndarjen e sobave te gazit te kontaktohet me nr.+355673881909
apo kontakt me imamet e xhamiave.
“Nuk pakesohet pasuria nga sadekaja”

Ose ne akauntin tone ne PAY PAL

 

Kur vdes njeriu,puna e tij ndërpritet,përvec tri gjërave:Sadakasë së rrjedhshme,dituria prej të cilës kanë dobi të tjerët dhe nga pasardhësi i mirë,i cili lutet për të vdekurin.
Transmeton Muslimi.

Ju lutemi klikoni butonin DONATE me poshte. Do ju hapet faqja e PAYPAL dhe siper djathtas tek DONATION AMMOUNT vendosni shumen te cilin keni vendosur ta jepni sadaka. Zbrisni me poshte aty ku lexon LOG IN TO PAYPAL vendosni username dhe password te paypalit tuaj

Sadaka
Other Amount: