Category: PYETJE PERGJIGJE

Cila është feja jote?

Pyetja 4: Si e njohe Zotin tënd: Përgjigja: Unë e njoh atë nëpërmjet shenjave të Tij dhe krijesave të Tij. Prej shenjave të Tij janë...