Category: NAMAZI

Gabime që mund t`ju prishin namazin

Mbyllja e syve gjatë namazit. Shkuarja në xhami pas ngrënies së hudhrës dhe qepës. Falja me rroba të tejdukshme. Lëvizjet e tepërta në namaz. Namazi...