Category: KESHILLA

Vlera e madhe e kohës se ikindisë

“Koha pas ikindisë – siç thonë disa prej imamllarëve – është e madhëruar dhe ka qenë e tillë në të gjitha legjislacionet fetare (sheriatet). Nuk...