Category: KESHILLA

Mendimet që ju sjell shejtani

Mendo mirë për Allahun Vajza frikësohet se nuk do të martohet Gruaja frikësohet se nuk do të lindë Djali frikësohet nga varfëria dhe papunsia Studenti...

Çelësa që të sjellin bereqetin

Çelësa të rrizkut Besimi “Sikur banorët e atyre qyteteve të besonin dhe të ruheshin prej gjynaheve, Ne do t’u dërgonim bekime nga qielli dhe toka,...

20 rregulla shtëpiake

20 rregulla shtëpiake 1. Falja e namazeve në kohët e tyre. 2. Përdorimi i fjalëve edukative: ju lutem dhe faleminderit. 3. Nuk mallkohet, nuk shahet...