Category: KESHILLA

Si duhet ta mbyll diten njeriu

Njerëzit e mirë, më parë, fillimin e ditës e shfrytëzonin për kete bote, fundin e saj për ahiretin (boten tjeter)! Kush e mbyll ditën me...

Testamenti porosi KURANORE

Meditime Kuranore! Testamenti! Allahu, xhele ue ala, ka thënë; فَلَا يَسْتَطِيعُونَ تَوْصِيَةً وَلَا إِلَىٰ أَهْلِهِمْ يَرْجِعُونَ ” E nuk do të mund të lënë as...

3 bazat e jetes bashkshortore

Bazat dhe kushtet e jetës bashkëshortore janë tre; 1. Të jenë prehje për njëri tjetrin. 2. Ta duan njëri tjetrin. 3. Të jenë të mëshirshëm...

Si ta doje njeriu vetveten?

Si ta doje njeriu vetveten? 1. Adhuron Zotin dhe pason te Derguarin e Tij 2. Nderon veten me ane te sjelljes se mire 3. Zbulon...