Category: KESHILLA

7 shenjat e njeriut xheloz

Shenjat e njeriut xheloz, janë: 1. Gëzohet në çastet kur vllai që e xhelozon gabon në ndonjë çështje. 2. Kënaqet dhe ndihet rahat kur ndëgjon...

5 errësirat që do kaloi njeriu

Errësirat janë pesë dhe secila nga to ka nga një dritë ndriçuese: 1. Mëkatet janë errësirë , kurse drita e tyre është pendimi. 2. Varri...

Mëkati i madh

Mëkati i madh- Shirku Ai (shirku) është që t’i shoqërosh Allahut shok, ndërsa Ai të ka krijuar ty. Dhe (po ashtu) të adhurosh dikë tjetër...

Kujdesu për kohën tënde

KOHA – ky thesar i çmuar që shumëkush nuk ia di vlerën, shpërblimin, përgjegjësinë,  është problemi më madhor që duhet të preokupojë çdo mysliman. Çdokush...

Kujdes nga vetëkënaqësia!!!

Kujdes nga vetëkënaqësia!!! Shejh Ibn Uthejmini -Allahu e mëshiroftë- ka thënë: “Njeriu nuk duhet të vetëkënaqet me veten e tij, as mos të mahnitet me...