Category: KESHILLA

Lutja është si arma

Lutja është si arma Lutjet dhe fjalët mbrojtëse luajnë rolin e armës dhe arma varet nga përdoruesi i saj. Në rastin e një arme pa...

Lavdërimi i vetvetes?

Lavdërimi i vetvetes? “Nëse me lavdëruarimin e vetes njeriu ka për qellim përmendjen e dhuntive të Allahut të Plotfuqishëm ose ka për qellim që të...

Ëndrra që cuditi dijetarët

Dielli dhe Hëna po perëndonin…! Pak para vdekjes së shejh Ibën Bazit përmendet se disa dijetarë kishin parë ëndërr sikur dielli dhe hëna po perëndonin....

Mendon se je i varfër!

Mendon se je i varfër! A mund t’i shesësh sytë e tu? Jo, se për to nuk ka çmim. A mund t’i shesësh veshët e...