займы онлайн

Category: KESHILLA

Të fillosh ҫdo gjë me Bismilah.

Të fillosh ҫdo gjë me Bismilah. Në kuptimin e përgjithshëm, bismilah është përmendja e emrit të Allahut sa here që nisim një punë të hajrit,...

Kujdes vëlla musliman

“Kujdes vëlla musliman në mbikëqyrjen tënde ndaj Allahut të Madhëruar! Qëndro në adhurim ndaj Tij duke i praktikuar urdhërat e Tij dhe në të njëjtën...