Category: KESHILLA

5 minuta si te ndryshosh jeten

Na mjaftojnë vetëm pesë minuta për të qënë pozitiv Në jetën e njeriut kalojnë shumë çaste të çmuara me anë të cilave ai mund të...

Masoi keto 3 gjera

Ke kujdes nga tri të tjera: Të tradhtosh, të mashtrosh dhe të lëndosh. Mos jeto me tre njerëz: Tradhtarin, injorantin dhe mendjemadhin. Njerëzve dhuroja tri...

Endrra e cuditshme ne Xhenet

Me librat deri në Xhennet Ibn Rexheb (el Hanbelij) përcjell në “Dhejlut tabekat” (328/1) nga Ibnul Xheuzi se ai tregon për imamin Ebul Ala el...

4 gjera qe nuk i ditur me pare

– Katër gjëra e sëmurin trupin: 1. Të folurit e tepërt. 2. Gjumi i tepërt. 3. Të ngrënit e tepërt. 4. Bërja e marrëdhënieve seksuale...