Category: HADITHE

Begatite qe gjenden tek delja

Begatite qe gjenden tek delja Umi Hani transmeton nga i Dërguari i Allahut (alejhi selam), se i ka thënë (asaj): “Mbaj dele, sepse në to...

Uji i mirësive të mëdha

Uji i Zemzemit ProfetiMuhamed (alejhi selam) ka thënë: “Uji më i mire në sipërfaqen e tokës është uji i Zemzemit. Në të ka ushqim për...

Rëndesia e ëndrrave të bukura

Islami i ka kushtuar rendesi endrrave te bukura dhe interpretimeve te tyre Kjo rendesi eshte shprehur ne disa forma: 1- Profeti (alejhis-salatu ues-selam) i pyeste...