Category: HADITHE

Një gabim që bëjm në namaz

Prej gabimeve në namaz është mosdrejtimi i shpinës gjatë qëndrimit në këmbë dhe në qëndrimin mes dy sexhdeve. Disa namazli i vëren se e mbajnë...

Vlera e zinxhirit të hadithit

Ka thënë Abdullah bin Mubarek: “ Zinxhiri i hadithit është rregull fetar, sepse nëse nuk do të ishte zinxhiri, atëherë çdokush do të fliste çfarë...

3 fëmijët që folën në djep

Ebu Hurejra radijallahu anhu tregon se Pejgamberi salallahu alejhi ue selem ka thënë: “Askush nuk ka folur që në djep përveç tre vetëve: 1. Isai...