Category: AGJERIMI

5 pasojat e veprës intime në Ramazan

Pyetje: Personi bëri marrëdhënie intime me bashkëshorten e tij ditën e Ramzanit pa ejakulim (pa e nxjerr spermën). Shejh Ibën Uthejmini (Allahu e mëshiroftë!): Nëse...

7 aspekte edukative të Ramazanit:

Aspekte edukative te ramazanit: 1. Sinqeriteti ” Pervec agjerimit, Ai eshte vetem per Mua dhe vetem Une shperblej per te.” 2. Devotshmeria “…ne menyre qe...

Të vjellët, a e prishë agjërimin?

Përgjigje: “Nëse njeriu vjell qëllimisht, agjërimi i prishet, ndërsa nëse e bën pa qëllim atëherë nuk i prishet agjërimi. Argument për këtë është hadithi që...